00000000 | Aktuální problematika mikrobiologie potravin 2022 |
- Domovská stránka
- O ústavu
- Studium
- Bakalářské studium
- Magisterské studium
- Doktorské studium
- Doktorské studium - Double degree
- Studentská vědecká konference
- Odborná praxe
- Studijní materiály
- Akce Běstvina
- Vědecké skupiny
- Laboratoř aplikované proteomiky
- Laboratoř bakteriální a nádorové rezistence
- Laboratoř bioafinitních technik
- Laboratoř biochemie proteinů s technologickým potenciálem
- Laboratoř biochemie rostlin
- Laboratoř buněčné fyziologie a energetiky
- Laboratoř genetiky hub
- Laboratoř imunochemických a mikrobiologických metod
- Laboratoř mikrobiální ekologie
- Laboratoř molekulární biologie a virologie
- Laboratoř potravinářské a aplikované mikrobiologie a GMO
- Akreditovaná laboratoř
- Metody a vybavení
Nacházíte se: VŠCHT Praha – FPBT – Ústav biochemie a mikrobiologie → Ústav biochemie a mikrobiologie VŠCHT Praha